Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Lexus LF-LC



Η Lexus είναι συνυφασμένη στο συλλογικό ασυνείδητο των οδηγών με την υβριδική κίνηση αλλά μέχρι τώρα δεν είχε παρουσιάσει κάποιο υβριδικό coupé όχημα. Αυτό το κενό θα κληθεί να καλύψει το LF-LC όταν κυκλοφορήσει.




Βέβαια η θυγατρική της Toyota διαθέτει ήδη ένα σπορ coupé στην γκάμα της, το LFA, το οποίο είναι περιορισμένης παραγωγής, αστρονομικού κόστους και αμιγώς θερμικό.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υφίστανται λεπτομερή τεχνικά στοιχεία για αυτήν την υβριδική σπουδή. Το μόνο που υφίσταται ως τεχνική πληροφορία είναι, ότι θα βασίζεται στο πλαίσιο της επόμενης γενιάς του πολυτελούς LS ενώ από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι οι ανάγκες φωτισμού εκπληρώνονται μέσω φωτοεκπομπών διόδων.

Υψηλής αισθητικής και φαινόμενης ποιότητας το εσωτερικό της νέας υβριδικής σπουδής της Lexus.


Τέλος, η παραγωγή του δεν είναι ειλημμένη απόφαση, αλλά όπως συνήθως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις οι εταιρείες μέσω των πρωτοτύπων που εκθέτουν στα σαλόνια αυτοκινήτου προσπαθούν να δουν τον αντίκτυπο που έχουν τα δημιουργήματά τους στο κοινό και κατόπιν λαμβάνουν τις αποφάσεις περί παραγωγής, αλλά κρίνοντας από τις εικόνες του οχήματος δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι στο Detroit το LF-LC έκανε ιδιαίτερα καλή εντύπωση στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου